Grafikken
v/ Anne-Marie Fagerlund Krogh
Grafisk design & Illustration

+45 22 58 55 61
mail@grafikken.dk

Horsensgade 18, 5.sal
2100 København Ø.


Danske Bank 
Reg nr: 3409 
Konto nr: 11771270 
CVR: 32515916

 

 

Kompetencer

Layout

Illustration

Bogdesign

Identitet

Informationsgrafik

Magasin design

Plakater

Webdesign

Ikoner

 

 

Jeg er uddannet grafisk designer fra Den Grafiske Højskole og forud for dét er jeg uddannet mediegrafiker. Jeg har tidligere arbejdet på designbureau en del år og har desuden erfaring som inhouse designer. Jeg har altid drømt om at gå selvstændig – og endelig er jeg her.

Det betyder meget for mig at jeg har et godt samarbejde og en god dialog med dem jeg arbejder sammen med. Jeg holder af at arbejde sammen med skønne kunder og skabe holdbare løsninger der funktionelt og æstetisk understøtter formålet med opgaven.

Jeg arbejder fra mit kontor i mit hjem på Østerbro og i mit værksted, 
hvor jeg også arbejder med keramik. Jeg har skabt et arbejdsliv der går op med familielivet og sideprojekter. Sådan lader jeg bedst op – og sådan skaber jeg de bedste løsninger for mine kunder.

Jeg gir gerne en kop kaffe eller kommer ud til dig for at tale om muligheder for samarbejde.

 

Prisen
Et samarbejde begynder med at vi sammen forventningsafstemmer ønsker, behov og ideér. Det er selfvølgelig gratis og jeg kommer meget gerne forbi, for at se og høre hvad I har i tankerne. Herefter vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud baseret på opgavens omfang. 
Er der ikke forudaftalt et tilbud, er min faste timepris 950 kr./timen.

 

[unex_ce_button id="content_rirvmigso,column_content_ikpy5o8d4" button_text_color="#0014ce" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#0014ce" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#0500a3" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ede2da" button_border_hover_color="#0014ce" button_link="http://annemariekrogh.dk/wp-content/uploads/2017/09/Grafikken_forretningsbetingelser.pdf" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Forretningsbetingelser[/ce_button]